Servering – det kulinariske nord Norge
Kokken vår, Tor-Even Aas, tryller frem de lekreste retter der ingrediensene er hentet fra det nord norske mangfoldet, og ofte tilpasset den årstiden måltidet serveres i.
På menyen står gjerne elg, lam, rein, laks, torsk, kveite og/eller kongekrabbe.
Desserten er gjerne også basert på det nordnorske, som for eksempel i vår spesialitet; «Smaken av midnattsol».
Velg mellom to til fem retter som kan nytes i den stemningsfulle og oppvarmede stor-lavvoen som har plass til 60 personer, eller inne i Glød-stua med plass til 24.
Helstekt lammelår i kokegrop
Det har bodd folk i Alta i mer enn 7 000 år. Helleristningene i Hjemmeluft er bevis på det. Inspirert av dette har vi tatt i bruk en mer enn 3 500 år gammel metode for tilberedning av mat.
Vi tør påstå at sjelden fremstår lammesteika så mør og saftig som den gjør etter tre timer nedgrav i steiner som er oppvarmet med bål. Smaken er fantastisk og en kulinarisk opplevelse som de fleste husker.
Vi har skjenkebevilling for øl, vin og brennevin